T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 3’üncü Hava İstihkam İnşaat Tabur Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini 2019 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 3’üncü Hava İstihkam İnşaat Tabur Komutanlığı’nda (Etimesgut) görevli askeri öğrenci, erbaş ve erlerin tedavileri için düzenlenen reçeteleri için karşılamak isteyen eczacıların, 17 Aralık 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Başvuran eczanelerin listesi, ilgili komutanlığa bildirilecektir.

Bu kapsamda eczacıların SGK (2018 Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) ile protokolü imzalamak üzere 28 Aralık 2018 Cuma günü 3’üncü Hava İstihkam İnşaat Tabur Komutanlığı’nda TSK Birinci Basamak Muayene Merkezi'nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Etimesgut civarında bulunan eczanelerin başvuru yapmaları önemle rica olunur.

EK: Protokol