T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 4’üncü Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü (Etimesgut) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

4'üncü Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini 2017 Temmuz-Aralık döneminde karşılamak isteyen meslektaşlarımızın 17 Haziran 2017 Cumartesi gününe kadar Odamız personeli Döndü CON’a (Dahili:140) isim yazdırmaları ve 22 Haziran 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar 4. Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü Birinci Basamak Muayene Merkezi’ne ekte bulunan sözleşme metnini ve 2016 SGK Sözleşmeleri'nin Ankara Eczacı Odası tarafından yapılan Aslı Gibidir onaylı fotokopilerini teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Eczacıların giderken kaşelerini yanlarında bulundurmaları zorunludur.

EK: Sözleşme Metni