Henüz SGK Sözleşmesini Odamıza Teslim Etmeyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

23 Mayıs 2017 Salı gününden itibaren, SGK ve TEB arasında imzalanan “Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol “ün dağıtımına başlanmıştı.

TEB ile SGK arasında imzalanan protokol gereği de oldukça kısa bir zaman diliminde bu dağıtımın gerçekleştirilebilmesi ve SGK Kavaklıdere Merkez müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyordu TEB ‘in SGK ile görüşmeler neticesinde İlaç Teminine İlişkin Protokol Metni’nin teslim süresi 30 Haziran 2017 tarihine ötelendi. Odamızca dağıtımı ve toplu olarak tesliminin gerçekleştirilebilmesi için bir son tarih belirlenmesi gerekmektedir. Bu nedenle  sözleşmesini henüz odamıza teslim etmeyen meslektaşlarımızın en geç 9 Haziran 2017 tarihinde mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihi geçiren meslektaşlarımız, sözleşmelerini odamızdan teslim aldıktan sonra 30 Haziran 2017 tarihine kadar bizzat kendileri SGK Kavaklıdere merkez müdürlüğüne (Bahçelievler 3. Cadde) teslim edeceklerdir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

NOT: Medikal Sözleşmeleri ile ilgili duyuru metni daha sonra web sitemizden paylaşılacaktır.