Mutlaka Katılmalısınız

Türk Eczacıları Birliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında 03.05.2017 tarihinde imzalanan “Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Ek Protokol” kapsamında protokol eki olarak imzalanan Eczanelerden Tıbbi Malzeme Temini Sözleşmesi imzalanmıştır.

Bu kapsamda eczacılarımızı bilgilendirmek ve sorularını cevaplamak üzere, 21 Haziran 2017 Çarşamba Günü Saat 13:30'da, MEB Şura Salonunda (Emniyet Mahallesi, Gazeteci Yazar Muammer Yaşar Bostancı Sokak, Yenimahalle/Ankara) bir eğitim düzenlenecektir. Eğitim, Genel Sekterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN moderatörlüğünde; Bahçelievler Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Sözleşme Servisi Birimi'nden Aykut PALALI, Gülnur KARAKAYA ÇİL, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Yetkilileri Ali Cihan BAYRAM ve Serbay BAHÇECİ ile Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Cem ÖZCİVANOĞLU katkılarıyla gerçekleşecektir.

Tüm meslektaşlarımız davetlidir.