T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 3’üncü Hava İstihkam İnşaat Tabur Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 3’üncü Hava İstihkam İnşaat Tabur Komutanlığı’nda (Etimesgut) görevli askeri öğrenci, erbaş ve erlerin tedavileri için düzenlenen reçeteleri 2017 Temmuz-Aralık dönemi için karşılamak isteyen eczacıların, 19 Haziran 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Ankara Eczacı Odası personeli Döndü Con’a (Dahili:140) isim yazdırmaları gerekmektedir.

Başvuran eczanelerin listesi, ilgili komutanlığa bildirilecektir.

Bu kapsamda eczacıların, protokolü imzalamak üzere, 20-21 Haziran 2017 günlerinde 3’üncü Hava İstihkam İnşaat Tabur Komutanlığı’nda (İlk olarak güvenlik protokolü için Komutanlık Hrk. Eğt. Ks. A.liği'ne sonra aynı tarihlerde 14:00 –16:00 saatleri arasında TSK Birinci Basamak Muayene Merkezi'ne) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Etimesgut civarında bulunan eczanelerin başvuru yapmaları önemle rica olunur.