T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı’nda (Etimesgut) görev yapmakta olan askeri öğrenci, erbaş -er ve yatan hasta reçetelerini 2017 Temmuz-Aralık Döneminde karşılamak isteyen eczacıların, SGK(2016 Aslı gibidir onaylı fotokopisi) ile ekteki özel sözleşme metnini kaşe-imzalayarak 23 Haziran 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar odamız personeli Döndü Con’a teslim etmeleri gerekmektedir.

EK: Sözleşme Metni