Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) Firma Bayilik ve Ürün Takip Sistemine (ÜTS) Kayıt işlemleri Nasıl Yapılır? (GÜNCELLENDİ)

Bilindiği üzere; Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanan, Eczanelerde Tıbbi Malzeme Temin protokolü kapsamında,eczanelerden tıbbi malzeme temin edilebilmesi için Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) üzerinden firma bayi başvurusu yapılması ve Ürün Takip Sistemine (ÜTS) kayıt olunması gerekmektedir. ÜTS'ye nasıl kayıt olunacağı ve TİTUBB üzerinden firma bayilik işlemleri için izlenmesi gereken adımlar hususunda Odamızın yapmış olduğu ayrıntılı çalışma ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Ek-1: TİTUBB Bayilik Başvurusu Kılavuzu