Sağlığımız Nasıl Etkileniyor? DOZ'un 22. Sayısı Sizlerle…

Sağlığımız Nasıl Etkileniyor? DOZ'un 22. Sayısı Sizlerle…

Ankara Eczacı Odası'nın sesi ve sektörün en aranılan dergilerinden biri olan DOZ'un 22.sayısı çıktı.

DOZ, bu sayıdan itibaren "Sağlıkta Güncel Haberler", "Sektörden" ve "Basında AEO" başlıklı üç yeni köşe ve çok daha zengin bir içerik ile sizlerle buluşuyor.

Sağlıkta en güncel haberleri okurken, uzun süredir gündemi meşgul eden yardımcı eczacılıktan, eşdeğer ilaç tartışmasına, ilaç fiyatlarındaki son durumdan tüm bu durumların hukuki boyutlarına kadar bilgi sahibi olacak, sahte reçetelerle nasıl mücadele edilmesi gerektiğinin detaylarına ulaşabileceksiniz.

Eczacıların sağlık okuryazarlığına yaklaşımını irdelerken, eczanın gözünden Başkentte kısa bir gezintiye çıkıp, oradan gizemli şehir Ürgüp'e uzanacaksınız.

Doğanın mucizesi zeytin ile ilgili yararlı bilgiler elde edip, kök hücrelerin geleceğine göz atacaksınız. "Bağırsağımız psikolojimizi nasıl etkiliyor?" sorusuna cevap bulup, İrratabl Bağırsak Sendromu tedavisindeki son yenilikleri takip edebileceksiniz.

Meslektaşlarımıza sorduk, ne cevaplar aldık? Komisyonlar, Ankara Eczacı Odası'ndan haberler, etkinlikler ve çok daha fazlası DOZ'un 22. sayısında sizleri bekliyor.

Keyifli okumalar…

DOZ Dergisi eline ulaşmamış olan meslektaşlarımız Odamızdan talep edebilir.

Dergimizi dijital ortamda okumak isterseniz tıklayınız.