Şubat Ayı Medikal Malzeme Fatura Teslimi Hakkında

Şubat ayı içerisinde eczanelerimizce karşılanmış medikal malzeme reçeteleri dönem sonlandırma ve faturalandırma işlemi yapıldıktan sonra 15 Mart 2024 Cuma günü saat 16:00’a kadar Zübeyde Hanım Mah. Samyeli Sok. No:3 İskitler/ANKARA adresine, Kurumun talebi doğrultusunda 03.01.2022 tarihinde Odamız sayfasında yayımlanan duyuruya göre; medikal malzemenin grubuna göre aşağıda belirtilen renklerde ki kutular içerisinde teslim edilebilecektir.

Kutu içerisine:

1. Reçeteler
  2. Reçetelerle ilgili istenilen ek belgeler (Reçete çıktısı, rapor, verilen ürünün kayıtlı olduğu yere göre ÜTS veya TİTUBB Bayilik belgeleri)
  3. Fatura ve icmal listesi (İkişer Nüsha)
  4. Fatura teslim üst yazısı (Ek 6/6)
  5. Fatura özeti (Ek belge için tıklayınız. Her grup için 4 nüsha) eklenmesi gerekmektedir.

Fatura üzerine Vergi Dairesi: Hitit, Vergi Numarası: 7750409379 olarak yazılması gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.