İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız;

14 Nisan 2018 Cumartesi günü Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu’nda 09:30 - 12:30 ve 13:30 - 17:30 saatleri arasında iki grup olacak şekilde Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN tarafından eczane çalışanlarımıza yönelik "Sertifikalı İş Sağlığı ve Güvenliği" ile lgili eğitim verilecektir.

NOT: Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde eğitim tek oturum şeklinde(Sabah) gerçekleştirilecektir.

Katılım ücreti 15 TL’dir. Ödeme yapıldıktan sonra toplantı girişinde dekont fotokopisi ibraz etme zorunluluğu bulunmaktadır.

Eğitim ücretleri aşağıda belirtilen banka hesap numarasına yatırılırken, açıklama kısmına "Teknisyen İsmi, Teknisyenin T.C. Kimlik Numarası ve Eczane Adı" yazılmasının unutulmaması önemle rica olunur.

Hesap Adı: Ankara Eczacı Odası İktisadi İşletmesi

Hesap Şubesi: İş Bankası Meşrutiyet Şubesi

IBAN: TR82 0006 4000 0014 2130 6953 42

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

NOT: 14 Nisan Cumartesi günü Açıköğretim sınavları olacağından dolayı okul bahçesi otoparkına araç girişine izin verilmeyecektir.

EK: Program