"Homeopati Nedir?, İlaç Seyreldikçe Etkisi Artar mı?" Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

05 Kasım 2016 Cumartesi günü Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonunda “Homeopati Nedir?, İlaç Seyreldikçe Etkisi Artar mı?” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Program, LMHI Üyesi UHODER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü TİTCK Homeopati Komisyon Üyesi Prof. Dr. İrem Tatlı Çankaya’nın “Homeopati Nedir?, Tarihçesi ve Organon, Homeopatinin Temel Prensipleri, Kullanıldığı Alanlar, Homeopatik Üretim ve Klinik Araştırmalar, Dünyada ve Ülkemizde Homeopatinin Yeri ve Avrupa Farmakopesi Çalışmaları, Klasik ve Klinik Homeopati” sunumlarını meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarmasıyla başladı. Ardından Ecz. Ayşe Övünç’ün “Kullanılan Bitkiler Aconitum Napellus L., Vaka Örnekleri” sunumuyla devam etti.

Yaklaşık 70 meslektaşımızın katıldığı eğitim, genel değerlendirme ve soru cevapların ardından son buldu.