09 Kasım’da Atamız’ın Huzurundaydık

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK; ölümünün 78. yılında, 09 Kasım 2016 Çarşamba günü Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve meslektaşlarımızın katılımlarıyla sonsuz minnet ve saygıyla anıldı.

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayarak deftere şunları yazdı:

“Dünya ülkelerinin de kabul ettiği dünya lideri, Büyük Önderimiz

Ebediyete ayrılışından bu yana geçen 78 yılda size olan özlemimiz ulusça her geçen gün artmaktadır.

Emperyal güçlere ve vatan hainlerine karşı silah arkadaşlarınızla birlikte mücadele ederek kurmuş olduğunuz bağımsız ülkemizde; bizlerde sağlık görevini üstlenmiş eczacılar olarak göstermiş olduğunuz ilkeler ışığında ülkemiz için hizmet etmeye devam edecek, emanetinizi bizden sonra ki kuşaklara emanet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Ankara Eczacı Odası üyesi eczacıları olarak size minnet ve şükranlarımızı arz ederiz.”