Sektör – Eczacı Buluşmasının Üçüncüsü Gerçekleştirildi

2 Aralık 2016 Cuma günü Ankara Eczacı Odası Ar-Ge Komisyonu tarafından Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu’nda “Enfeksiyon Hastalıkları ve Eczacının Rolü” konulu Sektör – Eczacı buluşmasının üçüncüsü gerçekleştirildi.

Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Güneş’in açılış konuşmasıyla başlayan program;

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan moderatörlüğünde,

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Tarkan Karakan’ın “Probiyotikler” konulu sunumu, Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden Prof. Dr. Erdem Yeşilada’nın “Enfeksiyonda Doğal Destekler” konulu sunumu ile devam etti.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Doç. Dr. Hasan Tezer’in “Enfeksiyonda Rasyonel Antibiyotik Kullanımı ve Aşılar” konulu sunumu, Rekabet Akademisi’nden Özlem Dallı’nın “Eczacı-Hasta İlişkisi” konulu sunumu detaylı bir şekilde aktarıldı.

Oldukça yararlı geçen “Sektör – Eczacı 3. Buluşması” stant ziyaretleri yapılarak son buldu.

Yeni bir Sektör – Eczacı Buluşmasında sizleri tekrar aramızda görmekten onur duyarız.

Katılan ve katılamayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.