T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 4’üncü Ana Bakım Merkezi Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

T.C. K.K.K 4'üncü Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’nda görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini 2017 Ocak-Haziran döneminde karşılamak isteyen meslektaşlarımızın, ekte bulunan sözleşme metnini imzalayarak 28 Aralık 2016 Çarşamba gününe kadar 4. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’na teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Başvuracak olan meslektaşlarımızın 2016 SGK Sözleşmeleri'nin Ankara Eczacı Odası tarafından yapılan Aslı Gibidir onaylı fotokopilerini ve kaşelerini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

EK: Sözleşme Metni