T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 5'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı (Güvercinlik) Reçetelerini 2016 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 5'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde (Güvercinlik) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen, Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’na (Güvercinlik) yakın veya ulaşımı kolay, MSB ve SGK ile anlaşmalı eczacıların ekteki idari sözleşme metnini de imzalamak üzere, MSB (2015) ve SGK (2016) sözleşmelerinin aslı gibidir onaylı fotokopileri ve eczane kaşeleri ile birlikte 28 Temmuz 2016 Perşembe günü, saat 13:30’da T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 5'inci Ana Bakım Merkezi Destek Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde (Güvercinlik) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not : 5’inci Ana Bakım Merkezi Destek Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi tarafından, Güvercinlik Kışlasında bulunan erbaş/er reçete temini kapsamında, 2016 yılı ikinci altı aylık dönemi için eczanelere parasal limit olarak 250(iki yüz elli) TL belirlenmiştir.

Ek : İdari Sözleşme Protokolü