Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Yardımcıları Odamızı Ziyaret Etti

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuncer DEĞİM, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Esra KÜPELİ AKKOL ve Prof. Dr. Fahriye Figen TIRNAKSIZ 04.10.2013 tarihinde Odamızı ziyarette bulunmuştur.
Mesleğimizin geleceği ve sorunları ile ilgili olarak eczacılık örgütü ve Eczacılık Fakültelerinin işbirliği içerisinde hareket etmeleri gerektiğinin konuşulduğu toplantı son derece samimi bir hava içinde geçti.
Özellikle eczacılık eğitiminin standardizasyonu ve açılan eczacılık fakültelerindeki yetersiz öğretim elemanı bulunmaması nedeniyle ileride ortaya çıkabilecek mesleki sorunlar etraflıca görüşüldü.
Görüşmeye Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN, Denetleme Kurulu Başkanımız Ecz. Müberra MEMİÇ ve TEB Büyük Kongre Delegemiz Ecz. Emine TEPE katıldılar.