Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Yardımcıları Odamızı Ziyaret Etti

22.10.2013 Salı günü, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Terken BAYDAR, Doç. Dr. S. Kutay DEMİRKAN ve Doç. Dr. R. Neslihan GÜRSOY, yeni seçilen Yönetim Kurulumuzu kutlamak için, Odamızı ziyaret etmişlerdir.
Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin yeni hizmet döneminde Ankara Eczacı Odası Yönetim Kurulu ile işbirliği içerisinde bulunulması gerektiğini dile getiren Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Klinik Eczacılık ve eczacılıkta uzmanlık konularının etraflıca konuşulduğu toplantı sonucunda özellikle klinik eczacılığın tüm fakültelerimizde yaygınlaştırılması için ortak çalışmalar yürütülmesi fikri benimsendi.