Farmacorp Yöneticilerinden Odamıza Ziyaret

Farmacorp Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Arif Cüneyt KAYA, Ecz. Yavuz PİRİ ve Ecz. Gülcan Pınar YILMAZ, Kurumsal İlişkiler Müdürü Ecz. ERKAN ARIBAŞ, Arge ve İş Geliştirme Koordinatörü Ecz. Esra Simten GÜR 06.11.2013 Çarşamba günü, seçim sonucu göreve gelen Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere Odamızı ziyaret etti.

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN ve Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN’ ın bulunduğu görüşmede, birlikte yapılacak çalışmalarla taraflar arasındaki diyalogların artacağını, ileriye yönelik düzenlenmesi düşünülen Meslek İçi Eğitim Programlarının organize edilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ; Eczacıların kendi aralarında yaptıkları her türlü mesleki dayanışma ve ticari faaliyetin mesleğimizin devamlılığı için son derece önemli olduğunun altını çizdi.