Türk Eczacıları Birliği’nde Yeni Dönem

Türk Eczacıları Birliği’nde Yeni Dönem

14 Kasım 2013 Perşembe günü Bilkent Otel’de Türk Eczacıları Birliği 39. Olağan Büyük Kongresi kayıt işlemleri ve açılış konuşmaları ile başlayıp, Genel Sekreterin Çalışma Raporu ve Saymanın mali raporu sunumu ile devam etmiştir.

15-16 Kasım günleri ise Çalışma ve Mali raporlarla ilgili olarak delege ve oda başkanların görüşlerini aktarmalarının ardından 17 Kasım Pazar günü delegelerin oy verme işlemi ile sona ermiştir.

Seçim sonrası kesinleşen liste mazbatalarını teslim alarak 21 Kasım 2013 Perşembe günü ilk toplantı gerçekleştirmiş ve kendi aralarında görev dağılımı yapmışlardır.

Buna göre;

Ecz. Erdoğan ÇOLAK Merkez Heyeti Başkanı, Ecz. Arman ÜNEY II.Başkan,  Uzm. Ecz. Harun KIZILAY  Genel Sekreter, Ecz. İsmail BAŞDİL  Sayman, Ecz. Aynur YILDIZ  Merkez Heyeti Üyesi,  Ecz. Murat Levent KOÇAK  Merkez Heyeti Üyesi,  Ecz. Bülent VAREL Merkez Heyeti Üyesi, Ecz. Ramazan Ziya ÖRMECİ Merkez Heyeti Üyesi, Ecz. Ahmet ÖZÇAVUŞOĞLU, Merkez Heyeti Üyesi, Ecz. Ferda Esin DEMİRTOK İYİEL Merkez Heyeti Üyesi ve Ecz. Yavuz TATAR  Merkez Heyeti Üyesi olarak görev almışlardır.

Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Sertaç ÖZMEN,  Ecz. M. Hakan AKCAN ve  Ecz. B. Şevket HAMAVİOĞLU Denetleme Kurulu Üyelikleri görevini üstlenmişlerdir.

Sayın Merkez Heyetimize ve Denetleme Kurulumuzu tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.