Yenimahalle İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Odamıza Ziyaret

22.01.2014 Çarşamba günü, Yenimahalle İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tacettin KAKİLLİOĞLU, Özel Sağlık Hizmetleri Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube Müdürü Dr. Avni CANOĞLU, Özel Sağlık Hizmetleri Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube Müdürlüğü’nde görevli Ecz. Kadriye ATİLLA ve Ecz. Selma GÖKÇAY, hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere Odamızı ziyaret etti.

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Necdet ŞENBABA, TEB Büyük Kongre Delegelerimiz Ecz. Ahmet DUMAN ve Ecz. Oğuz EREL’in bulunduğu görüşmede, 2013 yılında gerçekleştirilmiş eczane denetimlerinde tespit edilen aksaklıklar değerlendirildi.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlükleriyle periyodik toplantılar gerçekleştirerek eczane denetimleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunulması gerekliliği konusunda fikir birliğine varıldı ve Odamızla işbirliği içerisinde çözülmesi adına çalışmaların karşılıklı olarak sürdürülmesine karar verildi.