14 Mayıs Eczacılık Günü Töreni Gerçekleştirildi

20 Haziran tarihinde 14 Mayıs Eczacılık Günü Töreni JW Marriott Otel'de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı.

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Tuncer DEĞİM, Başkanımız Sayın Ecz. Süleyman GÜNEŞ ve Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Başkanı Sayın. Ecz. Erdoğan ÇOLAK'ın yapmış oldukları açılış konuşmalarının ardından, meslekte 50-40 ve 30 yılını doldurmuş meslektaşlarımıza plaketleri takdim edildi.

Törene, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden profesör, doçent, doktor ve uzman ünvanı alan öğretim görevlilerine biniş ve başarı belgelerinin verilmesi ile devam edildi.

14 Mayıs Eczacılık Günü töreni Türk Eczacıları Birliği'nin Eczacı Anıları Yarışması ödülleri ve Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi ödüllerinin sahiplerine verilmesi ile son buldu.

Bu anlamlı günde bizlere eşlik eden tüm meslektaşlarımıza mesleğimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yaşamlarında başarılarının devamını dileriz.