Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan, Dekan Yardımcıları ve Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri Odamızı Ziyaret Etti

03 Ekim 2017 Salı günü Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Uğur TAMER ve Doç. Dr. Murat ŞÜKÜROĞLU, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Fakülte Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahime ŞİMŞEK ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mutlu AYTEMİR Odamızı ziyaret etti. Yeni seçilen yönetim kurulumuzu tebrik etmek amacıyla gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde güncel mesleki sorunlar üzerinde fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Meslektaşlarımıza saygıyla duyurulur.