Bir Tuğla Da Sen Koy

Değerli Meslektaşlarımız;

Bilindiği üzere LÖSEV, Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitimi başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, ailesine maddi-manevi destekler iletmek, bunun yanı sıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak amacıyla kurulmuştur. Vakıf tamamen gönüllülük esasına dayanarak hiçbir geliri olmadan ayakta durmaya çalışmaktadır. Bu yüzden LÖSEV’e yardım amaçlı üye olunabildiği gibi LÖSEV KUMBARALARI ile de vakfa destek olunabilmektedir.

Bu sebeple Odamız Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu LÖSEV yetkilileri ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir çalışma gerçekleştirmiştir. Eczanesinde LÖSEV KUMBARASI bulundurarak destek olmak isteyen meslektaşlarımız aşağıdaki linke tıklayarak ön talep oluşturabilirler.

En yakın sağlık danışmanı olarak damlaya damlaya umut olmaya yardımcı olabiliriz.

Başvuru formu için tıklayınız.