Oda Yönetimimiz Çubuk’ta Hizmet Veren Eczacılarımız ile Bir Araya Geldi

Oda Yönetim Kurulu Üyelerimiz 3 Temmuz tarihinde, Ankara’nın Çubuk İlçesinde hizmet veren eczacılarımız ile bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında eczacılıkla ilgili son gelişmeler, meslekte karşılaşılan sorunlara çözüm yolları ve eczacıların nöbet sisteminin geliştirilmesi gibi çok sayıda önemli konu ele alındı.

Eczacılarımız ile yaptığımız görüşmelerin, mesleğin geliştirilmesi ve eczacılarımızın memnuniyetlerinin artırılması açısından önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

Ankara Eczacı Odası olarak diğer ilçelerimiz ve bölgelerde hizmet veren eczacılarımıza yapılacak ziyaretlerin devam edeceğini ve siz değerli meslektaşlarımız ile yapılan bilgi alışverişinin artmasından duyacağımız memnuniyeti belirtmek isteriz.