Eczacı Milletvekili Sayın Taşcıer'i Makamında Ziyaret Ettik

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Sayman Ecz. M. Tansu Gülsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Pınar Lokumcu ve Ecz. Ahmet Duman, 27.Dönemde milletvekili seçilen Ecz. Gamze Taşcıer'i makamında ziyaret etti ve yeni yasama döneminde kendisine başarılar diledi.

Eczacılık mesleğinin sorunları, geliştirilmesi ve eczacılarımızdan gelen  taleplerin iletildiği ziyaret kapsamında sağlıkta şiddetin önlenmesi için atılması gereken adımlar da görüşüldü.

Taşcıer, Ekim ayı sonunda resmi açılışı yapılacak olan "Eczacılar Lokali"ne davet edildi.  Ankara Eczacı Odası binasında tüm eczacıların ve eczacılık fakültesi öğrencilerinin buluşma noktası olacak lokalde, 1919’da Ankara Ulus’ta hizmet vermeye başlamış ve Atatürk’ün Eczanesi olarak da bilinen İstanbul Eczanesi, müze olarak yeniden hayat bulacak.

AEO Yönetim Kurulu 27.Dönemde Meclis'te yer alan diğer eczacı milletvekilleri ile de görüşmelerde bulunmak üzere TBMM ziyaretlerine devam edecek.