Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi FarmaEkol Öğrenci Topluluğu Sempozyumu (GaziFarmaSem) Gerçekleştirildi

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi FarmaEkol Öğrenci Topluluğu Sempozyumu (GaziFarmaSem) 30-31 Mart tarihlerinde Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN’ın açılış konuşması ile başlayan “Eczacılık Fakültesi 2018 mezunlarını neler bekliyor?” ana fikirli Sempozyum, Odamız Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa ASLAN’ın da aralarında bulunduğu branşlarında uzmanlaşmış akademisyenlerin konuşmaları ile devam etti. İki gün boyunca altı oturumda gerçekleşen sempozyuma çok sayıda meslektaşımız ve eczacılık fakültesi öğrencisi katıldı.