Kamu Eczacıları İçin Meclisteydik!

“Sağlıkla ilgili bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun taslağı” na ilişkili olarak Odamız Yönetim Kurulu ve Kamu Komisyonu ivedilikle toplanmış, meslektaşlarımızın mağdur olmamasına ilişkin Torba Yasa Taslak Öneri metnini hazırlayarak 10 Nisan 2018 Salı günü Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Sayın Mustafa ELİTAŞ’ı makamında ziyaret etmiştir.

Ziyarete; Odamız Başkanı Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Ahmet DUMAN ve Odamız Saymanı Ecz. Mustafa TANSU GÜLSOY katılım sağlamıştır. Sıcak ve samimi geçen ziyarette hazırlanan Torba Yasa Taslak Öneri metni Sayın ELİTAŞ’a iletilmiş, ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Ticaret Odalarına üye olan kişilere yönelik verilen Nefes Kredisinden eczacı meslektaşlarımızın da yararlanabilmesi taleplerimiz kendilerine aktarılmıştır.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

EK: Taslak Metni