GÜVENİNİZ...

GÜVENİNİZ...

Değerli Meslektaşlarım;
 
Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. 
Odamızın Seçimli Olağan Genel Kurulu 12 Eylül 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilmiştir.
Katılan hazirunin oy birliği ile Divan'a Ecz. Ahmet Cemal Toplu (Başkan), Ecz. Erdal Balık (II. Başkan), Ecz. Özlem Çolakoğlu (Katip Üye) ve Ecz. Gökçe Ceren Celep (Katip Üye) seçilmişlerdir.
Web sayfası duyurusu ve taahhütlü olarak sizlere gönderilen çağrı yazısında belirtilen gündem ışığında Genel Kurul gerçekleştirilmiştir.
Genel Kurul'da açılış konuşmasının ardından Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa Aslan'ın çalışma raporu, Saymanımız Ecz. Candan Aydoğan'ın mali raporu ve Denetleme Kurulu Başkanımız Müberra Memiç'in denetleme kurulu raporu sunumu sonrasında; tüm sunulan raporlar üzerinde 27 meslektaşımız kürsü alarak görüşlerini açıklamışlardır.
Son derece yapıcı ve düzeyli geçen Genel Kurul'un ardından, Divan'a tutanak ile teslim edilen aday listeleri seçim kuruluna Divan tarafından bildirilmiştir.
Bu vesileyle, Genel Kurul'da görev üstlenmelerinden dolayı Divan'a teşekkürlerimi arz etmek isterim.
13 Eylül 2015 Pazar günü ise Divan tarafından Çankaya I Nolu İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na teslim edilen gruplara ait listeler ile seçim gerçekleştirilmiştir.
Üç liste halinde girilen seçim de 3846 üye meslektaşımızdan, 1805 meslektaşımız oy kullanmıştır.
Seçim Kurulu tarafından yapılan sayım sonucunda ise 12 adet geçersiz oy ortaya çıkarken, geçerli olan oy sayısı 1793'tür.
Eczacı Odamıza Seçim Kurulu tarafından gönderilen resmi tutanak sonucu; tam liste halinde sizlerin oyları, güvenleri ile 2 yıl süreyle seçilmiş bulunuyoruz.
Odamızın yetkili kurullarına seçilen arkadaşlarım ve siz değerli meslektaşlarımın katkıları ile başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır.
Bize güvendiniz, güveninize layık olacağız. 
Önümüzdeki günlerde komisyonlarımız, temsilcilerimiz ile ilgili çalışmalarımızı tamamlayacak ve sizlere vermiş olduğumuz söz gereği çalışmalarımızı sürdürmeye sizlerin destekleri ile devam edeceğiz.
13 Eylül 2015 günü yapılan seçimlerin ardından tatlı rekabet ve yarış; saat 17.00 itibariyle seçim bölgesinde kalmıştır.
Tatlı rekabet ve yarış bitmiştir. Artık omuz omuza, yan yana bir duruş, bir tablo sergileme zamanıdır. Birlikte ve yan yana olduğumuzda güçlüyüz, güçlü meslek örgütüyüz.
Yönetimimiz sizlerle birlikte olduğu sürece güçlü olacak. TEB bünyesinde etkili ve yetkili olarak gücünü gösterebilecek ve Ankara Eczacı Odası'nın Ankaralı eczacıların sesi olacaktır.
 
''Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe, yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez.'' der M. Kemal ATATÜRK
 
 Saygılarımla.
 
 
ECZ. SÜLEYMAN GÜNEŞ
BAŞKAN