“Farmakovijilans ve İlaç Suistimali” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

25 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 10:30’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Farmakovijilans ve İlaç Suistimali” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Farmakovijilans ve Kontrole Tabii Maddeler Daire Başkanı Dr. Ecz. Demet AYDINKARAHALİLOĞLU, TİTCK Uyuşturucu ve Psikotrop Maddeler Kontrol Birimi Sorumlusu Uzm. Ecz. Gamze ÖZBİLEN ÖZTÜRK ve aynı birimde görevli Ecz. Bayram ÖZKAN tarafından detaylı olarak anlatılan sunumlarda “Farmakovijilans Farkındalığının Arttırılmasında Eczacının Rolü, İlaç Suistimalinin Önlenmesinde Eczacının Rolü, Elektronik Renkli Reçete Sistemi” konuları yer aldı.

Yaklaşık 60 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, soru ve cevaplar ardından son buldu.