T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı 11’inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

11’inci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı' nda (Etimesgut) görev yapmakta olan askeri öğrenci, erbaş ve erlerin 2018 yılı Ocak-Haziran döneminde reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın 12 Aralık 2017 Salı günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a (Dahili:140) isim yazdırmaları ve sıralamaya dahil olmak için kendilerinin ya da mesul müdürlerinin, protokol çıktısı, SGK (2017) sözleşmesinin Odamızca yapılan “Aslı Gibidir” onaylı fotokopileri ile birlikte, 18 – 22 Aralık 2017 tarihlerinde, 14:00 -16:00 saatleri arasında TSK Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

EK: Protokol