T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Bakım/Kışla Komutanlığı Reçetelerini Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Bakım/Kışla Komutanlığı Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışla birliklerinde (Yenikent-Ankara) 2018 yılı Ocak-Haziran dönemi erbaş/erlere ait reçeteleri karşılamak isteyen eczacıların 16 Aralık 2017 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a (Dahili:140) isim yazdırmaları ve 22 Aralık 2017 Cuma günü saat 14:30’da Şehit Ütğm. Hasan ŞAHAN Kışlası Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde SGK(2017) sözleşmesinin Aslı gibidir onaylı fotokopisi, ekteki protokol çıktısı ve kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihte toplantıya katılmayan/katılamayan eczacıların sonradan sıraya dahil edilmeyeceği önemle duyurulur.

EK: Protokol