T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı’nda (Etimesgut) görev yapmakta olan askeri öğrenci, erbaş -er ve yatan hasta reçetelerini 2018 Ocak-Haziran Döneminde karşılamak isteyen eczacıların 18 Aralık 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a (Dahili:140) isim yazdırmaları, SGK(2017 Aslı gibidir onaylı fotokopisi) ve ekteki özel sözleşme metni ile 22 Aralık 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.’lığında hazır bulunmaları gerekmektedir.

EK: Sözleşme Metni