T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutanlığı Karargah Birlik Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi(Keçiören) Er-Erbaş Reçetelerini Karşılamak İsteyen Eczacıların Dikkatine

Lojistik Karargah Birlik Komutanlığı bünyesinde görev yapmakta olan askeri öğrenci, erbaş-erlerin 2018 yılı Ocak-Haziran dönemine ait reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların 18 Aralık 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız Personeli Döndü CON’a ekteki protokol çıktısını ve SGK 2017(Eczacı Odası Aslı Gibidir Onaylı Fotokopisi) sözleşmesini teslim etmeleri gerekmektedir.

EK: Protokol