Terör Odaklarına Karşı Haklı Mücadelede Yüreğimiz, Desteğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerimizle Birlikte

Türk Silahlı Kuvvetleri, sınırlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla, Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde, teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bu teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, 20 Ocak 2018 saat 17:00'dan itibaren “Zeytin Dalı Harekatı”nı başlatmıştır. Ülke bütünlüğümüzü bozmaya yönelik faaliyetler yıllardır devam etmektedir.

Ankara Eczacı Odası olarak ülke bütünlüğümüzü bozmaya yönelik her türlü eylem karşısında olduğumuzu bildirir bölgede görev alan bütün askerlerimizin evlerine sağ salim dönmelerini temenni ederiz.