Sektör – Eczacı Buluşmasının Dördüncüsü Gerçekleştirildi

17 Mart 2018 Cumartesi günü Ankara Eczacı Odası Ar-Ge Komisyonu tarafından The Green Park Otel’de “Sporcu Sağlığında Eczacının Rolü” konulu Sektör – Eczacı buluşmasının dördüncüsü gerçekleştirildi.

Odamız Başkanı Ecz. Süleyman GÜNEŞ’in açılış konuşmasıyla başlayan program;

1. Panel oturumu Ecz. Gizem ÖZHAN’ın ve Ecz. Serap ÇITAK’ın moderatörlüğünde,

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Hekimliği ABD-Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu Genel Koordinatörü Prof. Dr. Rüştü GÜNER’in “Sporcu Sağlığı ve Dopingle Mücadele” konulu sunumu, Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi-Egzersizde Beslenme ve Metabolizma ABD Doç. Dr. Hüsrev TURNAGÖL’ün “Sporcu Beslenmesi ve Sporda Ergojenik Yardımlar” konulu sunumu ve Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji ABD Doç. Dr. Emre DURMAZ’ın “Sporcularda İlaç Suistimali” konulu sunumu ile devam etti.

2. Panel oturumu Odamız Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa ASLAN’ın ve Ecz. Emin Talip ÖNAL’ın moderatörlüğünde,

Uzm. Ecz. Somer HELVACI’nın “Spor Eczacılığının Vizyonu” konulu sunumu, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ABD Prof. Dr. Cihan AKSOY’un “Ağrının Tanımı ve Basit Müdahaleler” konulu sunumu meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarıldı.

Oldukça yararlı geçen “Sektör – Eczacı 4. Buluşması” stant ziyaretleri ve hediye ürün çekilişi yapılarak son buldu.

Yeni bir Sektör – Eczacı Buluşmasında sizleri tekrar aramızda görmekten onur duyarız.

Katılan ve katılamayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.