Stok Affı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Stok Affı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

12.10.2016 günü Kocatepe Kültür Merkezinde 1000’in üzerinde üyemizin katılımı ile Stok Affı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Başkanımız Ecz. Süleyman Güneş'in yapmış olduğu toplantıya; Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Tahsilat Müdürü Osman Yaşar, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Usul Müdürü Kenan Arpacı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Birim Sorumlusu İrfan Kayabaşı ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Proje Yöneticisi Okan Köylü konuşmacı olarak katılım sağladı.

Oldukça verimli geçen toplantıda; Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı'nın yaptığı sunumların ardından eczacıların stok affı ile ilgili sorularının yanıtlanması ile son buldu.

Katılamayan meslektaşlarımız için önümüzde ki günlerde toplantının video kayıtları Odamız web sayfasının videolar kısmında, bilgilendirme notları ise Eczane Otomasyon Siteminde yayınlanacaktır.

Eczacılarımızın ihtiyaç duyduğu konular için Odamız tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantılarına katılmış olan meslektaşlarımızın duyarlılığı için teşekkür ederiz.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU