“Eczacı Markaları Paneli” ne Kayıtlar Başladı

3 Mayıs 2018 Perşembe günü Ankara Eczacı Odası Ar-ge Komisyonu tarafından Anadolu Otel Downtown Ankara’da “Eczacı Markaları Paneli” gerçekleştirilecektir. Katılım sınırlı sayıda ve odamız üyelerine ücretsizdir. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2018 Pazartesi günüdür.

Diğer katılımcılar için;

Ücret: Eczacılık Fakültesi Öğrenci ve Stajyerleri için 75 TL, Odamız üyesi olmayan misafirlerimiz için 150 TL’dir. Ücret içinde, tüm eğitimler ve eğitim sırasında verilecek ikramlar, öğle yemeği yer almaktadır. Toplantı ücretleri aşağıda belirtilen banka hesap numarasına yatırılırken, açıklama kısmına "Eczacı Markaları Paneli, T.C. Kimlik No. ve ad-soyad" yazılmasının unutulmaması önemle rica olunur. Ödemeler 16 Nisan 2018- 27 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Hesap Adı: Ankara Eczacı Odası İktisadi İşletmesi

Hesap Şubesi: İş Bankası Meşrutiyet Şubesi

IBAN: TR82 0006 4000 0014 2130 6953 42

Online kayıt için tıklayınız.

EK: Afiş ve Program