Eczacı Markaları Paneli Gerçekleştirildi

03 Mayıs 2018 Perşembe günü Ankara Eczacı Odası Ar-Ge Komisyonu tarafından Anadolu Otel Downtown Ankara’da “Eczacı Markaları Paneli” gerçekleştirildi.

Odamız Başkanı Ecz. Süleyman GÜNEŞ’in açılış konuşması ile başlayan organizasyonumuz;

1. Panel (Yola Çıkmadan Önce Dinlenmesi Gerekenler) oturumu Ecz. Ali Rıfat GÜLPINAR’ın moderatörlüğünde,

Ventures&Mentors League, Ceo Ufuk BATUM’un “Araştırmadan Pazara: Değer Üretimi” konulu sunumu ve Elixir Labs, Ceo Dr. Ecz. Fırat YERLİKAYA’nın “Mesai Başlama Saati: 05:00” konulu sunumu ile devam etti.

2. Panel (Devlet Destekleri) oturumu Ecz. Bilge TANRIVERDİ’nin moderatörlüğünde,

2015-2017 yılı KOSGEB Sincan Müdürü Hacı Murat ELYÜREK’in “KOSGEB” konulu sunumu ve soru cevaplar ile devam etti.

3. Panel (Birleşip Yükselmek Yükselip Birleşmekten Daha İyidir) oturumu Dr. Ecz. Kayhan BOLELLİ’nin moderatörlüğünde,

Ecz. Koray KARAMANLI’nın “Eczacı Markaları Derneği Sunumu Vizyon, Misyon, Değerler Bildirgesi” konulu sunumu ile devam etti.

Özel oturum Ecz. Serpil KILIÇ’ın moderatörlüğünde “5 Dakikada 5 Eczacı Markası” konulu sunumlar meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarıldı.

Oldukça yararlı geçen “Eczacı Markaları Paneli” stant ziyaretleri ve bol soru-cevaplar ile son buldu.

Katılan ve katılamayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.