Tabelalardan Vergi Muafiyeti İçin Büyükşehir Belediyesi'ndeydik

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Aslan ve Sayman Ecz. Mustafa Tansu Gülsoy, 1 Ağustos tarihinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Eczane tabela ve logolarından vergi alınmaması konusundaki talebimizin iletildiği ziyarette, AEO tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Nöbetçi Eczane" mobil uygulaması hakkında da bilgilendirmede bulunuldu.

AEO tarafından Ağustos ayı içerisinde hizmete sunulacak bu uygulama ile Ankara ve Kırıkkale'nin ilçelerinde hizmet veren tüm eczanelere ve o gün nöbetçi olan eczanelere ulaşabilecek. IOS ve Android' e uyumlu olan bu  uygulama ücretsiz olarak indirilebilecek.

Ziyaret kapsamında, atık ilaçların bertarafı konusunda Odamız tarafından yürütülmekte olan proje ile ilgili detaylar da Sayın Tuna'ya iletildi.