Odamız 2017 - 2018 Yılı Seçimsiz Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Odamız 2017 - 2018 Yılı Seçimsiz Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Ankara Eczacı Odası (AEO) "2017-2018 Yılı Seçimsiz Olağan Genel Kurulu" 8 Eylül tarihinde, Odamız konferans salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurul'da Başkanlık Divanı'na; Ecz. Ömer Faruk Mühürdar Başkan, Ecz. Adnan Karahan 2.Başkan, Ecz. Özlem Çolakoğlu ve Ecz. Özlem Öztürk ise Yazman olarak oy birliği ile seçildi.

AEO Başkanı Ecz. Süleyman Güneş'in açılış konuşması ile başlayan kurul toplantısında, CHP Ankara Milletvekili ve Türk Eczacılar Birliği Büyük Kongre Delegemiz Ecz. Gamze Taşcıer ile Trabzon Eczacı Odası Başkanı Sayın Ecz. Halit Hezkıl Uslu da konuşma yaptı.

AEO Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Aslan Yönetim Kurulu Çalışma Raporu'nu katılımcıların bilgisine sundu. Yıllık Mali Rapor ve 2018-2019 yılı tahmini bütçesi AEO Saymanı Ecz. M. Tansu Gülsoy tarafından, Denetleme Kurulu Raporu ise AEO Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Yılmaz Yazıcı tarafından meslektaşlarımızın bilgisine sunuldu.

Çalışma Raporu, Mali Rapor ve Denetleme Kurulu Raporu'nun sunulması sonrası, meslektaşlarımız tarafından herhangi bir görüş bildirilmemesi üzerine; ibra edilen çalışma, mali ve denetleme kurulu raporları oy birliği ile, 2018-2019 yılı tahmini bütçesi ise oy çokluğu ile kabul edildi.

120 meslektaşımızın katılım sağladığı kurulun dilek ve öneriler bölümünde, sekiz meslektaşımız eczacılık mesleği ve AEO faaliyetleri ile ilgili görüşlerini sundu.

Genel Kurul AEO Başkanı Ecz. Süleyman Güneş'in teşekkür konuşması ile son buldu.