“Eczane Yönetiminin Şifreleri” Konulu MİEP

“Eczane Yönetiminin Şifreleri” Konulu MİEP

06 Ekim 2018 Cumartesi günü Saat 10:00’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda Eczane Yönetim Danışmanı Faruk NALBANTOĞLU eğitmenliğinde “Eczane Yönetiminin Şifreleri” konulu meslek içi eğitim programı düzenlenecektir.

Değişen ve hızla farklı öncelikleri ile şekillenen eczacılık sektöründe Serbest Eczane Yönetimi her geçen gün daha da zor hale gelmektedir. Bu süreci nasıl daha etkin yönetmeliyiz, neleri önceliklendirmeli hangi sorunlara nasıl yaklaşmalıyız, işletmelerimizi kredi sarmalından nasıl kurtarabiliriz? gibi başılıklara cevap bulmak için eğitimimize davetlisiniz.

Eğitim programına katılmak isteyen meslektaşlarımızın 05 Ekim 2018 Cuma günü Saat 16:00'a kadar online kayıt yaptırması gerekmektedir.

Online kayıt için tıklayınız.

Program aşağıda belirtilmiştir;

09:45 - 10:00 Kayıt

10:00 - 11:45 Konular (Serbest Eczacılıkta Dün, Bugün, Gelecek?, Eczane Yönetiminin Öncelikli Zorlukları, Eczane Yönetiminde Yapısal Yaklaşımlar, Eczane Yönetiminde Personel Performans ve Özlük Yönetimi)

11:45 - 12:00 Çay, Kahve Molası

12:00 - 14:00 Konular (Eczane Yönetiminde Finansal Karlılık Artırma Yöntemleri, Eczane Yönetiminde Stok, Alan, Tüketici ve Kategori Yönetimin Öncelikleri, Eczane Yönetiminde Satış ve Hedef Belirleme, Eczane Yönetiminde Personel Gelişim ve Eğitim Yönetim Uygulamaları)

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU