GSS Müdürü Özderyol'u Ziyaret Ettik

Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Güneş, Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Aslan, Sayman Ecz. M. Tansu Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. A. İrem Murseloğlu Özkan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğüne asaleten atanan Dr. Mustafa Özderyol'u, 11 Şubat tarihinde makamında ziyaret etti.

Eczacıların protokol ile ilgili taleplerinin iletildiği toplantıda Özderyol, Ankara Eczacı Odası tarafından yapılması planlanan ve eczacıların protokol görüşmelerinden beklentilerinin görüşüleceği organizasyona davet edildi. Özderyol protokol ile ilgili eczacıların görüşlerinin alınacağı organizasyona sıcak baktığını ifade etti.

Protokol beklentilerinin görüşülmesi için yapılması planlanan organizasyon ile ilgili geçtiğimiz haftalarda SGK Başkanı M. Selim Bağlı'da bilgilendirilmiş ve Bağlı da organizasyon ile ilgili olumlu görüşlerini iletmişti.