Müze Eczanemiz Misafirlerini Ağırladı

Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz. Halit Hezkıl Uslu ve Bursa Eczacılar Kooperatifi (BEK) Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Recep Görmez, Yönetim Kurulu 2.Başkanı Ecz. Çağdaş Demirci, Denetim Kurulu Üyeleri Ecz. Zekeriya Kolat ve Ecz. Serhat Uraş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Saim Gültekin, Ecz. Selim Dönmez, Ecz. Burak Diker ile Ankara Şube Müdürü Bülent Atıl, Sincan Şube Müdürü Ecz. Büşra Ceviz ve BEK Genel Müdür Asistanı Özcan Usdarhan 29 Aralık tarihinde, Odamıza nezaket ziyaretinde bulundu.

Odamıza gerçekleştirilen ziyarette eczacılık mesleğinin geliştirilmesi ve sorunlara çözüm yolları bulunması için fikir alışverişinde bulunuldu. BEK yetkilileri ile kooperatiflerin dünü, bugünü ve yarını da ele alındı.

Misafirlerimiz AEO içerisinde yer alan ve Atatürk'ün eczanesi olarak da bilinen müze eczanemizi gezdi.