Sektör-Eczacı Buluşması’nın Dördüncüsüne Kayıtlar Başladı

17 Mart 2018 Cumartesi günü Ankara Eczacı Odası Ar-ge Komisyonu tarafından The Green Park Otel’de "Spor Eczacılığı" konulu Sektör-Eczacı Buluşması’nın dördüncüsü gerçekleştirilecektir. Katılım sınırlı sayıda ve odamız üyelerine ücretsiz olup, katılanlara sertifika verilecektir. Son başvuru tarihi 14 Mart 2018 Çarşamba günüdür.

Diğer katılımcılar için;

Ücret: Eczacılık Fakültesi Öğrenci ve Stajyerleri için 75 TL, Odamız üyesi olmayan misafirlerimiz için 150 TL’dir. Ücret içinde, tüm eğitimler ve eğitim sırasında verilecek ikramlar, öğle yemeği yer almaktadır. Toplantı ücretleri aşağıda belirtilen banka hesap numarasına yatırılırken, açıklama kısmına "Sektör-Eczacı, T.C. Kimlik No ve ad-soyadın" yazılmayı unutulmaması önemle rica olunur. Ödemeler 1 Mart 2018-14 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Hesap Adı: Ankara Eczacı Odası İktisadi İşletmesi

Hesap Şubesi: İş Bankası Meşrutiyet Şubesi

IBAN: TR82 0006 4000 0014 2130 6953 42

Online kayıt için tıklayınız.

EK: Afiş ve Program