T.C. Jandarma Genel Komutalığı Destek Kıt’alar Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi(Beştepe) Reçetelerini 2018 Yılı Temmuz-Aralık Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Jandarma Genel Komutanlığı Destek Kıt’alar Grup Komutanlığı reçetelerini karşılamak isteyen eczacıların, ekte bulunan İdari Şartnameyi karşılıklı imzalamak üzere SGK(2017) sözleşmelerinin aslı gibidir onaylı fotokopileri ve eczane kaşeleri ile birlikte 29 Haziran 2018 Cuma günü 14:00 – 16:00 saatleri arası Jandarma Genel Komutanlığı Destek Kıtaları Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi Kısım Amirliğinde (Beştepe) hazır bulunmaları gerekmektedir.

EK: Protokol