T.C. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Lojistik Komutanlığı (Etimesgut) Reçetelerini 2019 Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Lojistik Komutanlığı'nda yatan hasta, erbaş-er reçetelerini karşılamak isteyen meslektaşlarımızın 08 Aralık 2018 Cumartesi günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Döndü CON’a dilekçe ile başvurmaları ve SGK(2018 AEO Aslı Gibidir Onaylı) anlaşması, EK-A' da yer alan idari hususları içeren protokolü imzalamak üzere 17 Aralık 2018 Pazartesi günü mesai saatleri arasında Hv. Loj. Komutanlığı TSK Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde hazır bulunmaları rica olunur.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava Lojistik Komutanlığı'nın yazısına istinaden; başvuran eczacıların her ilaç tesliminde, EK-B de yer alan Reçete Teslimine Ait Tutanağı düzenleyerek ilaçlar ile birlikte birlik / kurum eczanesine teslim edecektir.

EK-A: Protokol

EK-B: Reçete Teslim Tutanağı