T.C. Milli Savunma Bakanlığı 5'inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü (Güvercinlik) Reçetelerini 2019 Yılı Ocak-Haziran Döneminde Karşılamak İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine

T.C. Milli Savunma Bakanlığı 5'inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü (Güvercinlik) görev yapmakta olan erbaş ve erlerin reçetelerini karşılamak isteyen, Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’na (Güvercinlik) yakın veya ulaşımı kolay, eczacıların, Odamız personeli Döndü CON’a 19 Aralık 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar dilekçe ile başvurmaları ve ekteki idari sözleşme metnini de imzalamak üzere, SGK (2018) sözleşmelerinin aslı gibidir onaylı fotokopileri, eczane kaşeleri ile birlikte 26 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 14:00’da T.C. Milli Savunma Bakanlığı 5'inci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü Destek Grup Komutanlığı Birinci Basamak Muayene Merkezi’nde (Güvercinlik) hazır bulunmaları gerekmektedir. Limit 500 TL'dir.

Not: Eczacı dışında gelen kişinin vekaletnamesinin yanında bulundurması zorunludur. 19 Aralık tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

EK: İdari Sözleşme Protokolü