14 Mayıs Etkinlikleri Kapsamında Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Bowling Turnuvası Gerçekleştirildi

14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri Bowling Turnuvası 10 Mayıs 2018 Perşembe günü meslektaşlarımız ve ailelerinin katılımı ile Rollhouse Bilkent Bowling Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlik programında; 03 Mayıs 2018 tarihinde Gazi Üniversitesi Gazi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen Ankara Eczacı Odası Türk Sanat Müziği Konseri izleyicilere son derece keyifli dakikalar yaşattı. Nevin TOPÇU YILMAZ şefliğinde eczacılar ve birinci derece yakınlarından oluşan Ankara Eczacı Odası Türk Halk Müziği Topluluğu 29 eser seslendirdi.

Ardından Ankara Eczacı Odası Türk Halk Müziği Konseri 09 Mayıs 2018 Perşembe Günü Gazi Konser Salonu’nda gerçekleştirildi. Hasan EROĞLU şefliğinde 26 adet eser seslendirildi.

Tüm meslektaşlarımıza katılımından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla.