DOZ'un 23.Sayısında Sizleri Neler Bekliyor?

Ankara Eczacı Odası tarafından yayımlanan DOZ Dergisi'nin 23.sayısı çıktı.

Alanında uzman kadrosu ile eczacıların sesi olmak için büyük bir titizlik ile hazırlanan DOZ'un bu sayısında yine dopdolu bir içerik sizleri bekliyor.

Uzun süredir gündemi meşgul eden yardımcı eczacılıktan aşılara, kanser ile mücadeleden ilaç sektöründeki son gelişmelere kadar pek çok güncel habere göz atarken; medikal astroloji alanında ilginç bilgiler edinebileceksiniz.

Hobi olarak başlayıp sonrasında profesyonel bowling oyuncusu olan eczacının hikayesinden, kış turizminin gözdesi Erciyes'e uzanacak, kış mevsimini bir de eczacının gözünden göreceksiniz.

Kışı kurtaracak beslenme önerileri alıp, aşkın biyokimyasını irdeleyecek, kadın beyni ile erkek beyni arasındaki bilinmeyenlere yolculuk edeceksiniz.

Meslektaşlarımıza sorduk, ne cevaplar aldık? Komisyonlar, Ankara Eczacı Odası'ndan haberler, sektörden haberler, etkinlikler ve çok daha fazlası DOZ'un 23. sayısında sizlerle.

Keyifli okumalar…

DOZ Dergisi eline ulaşmamış olan meslektaşlarımız Odamızdan talep edebilir.

Dergimizi dijital ortamda okumak isterseniz tıklayınız.