Dermokozmetiğin Cildimize ve Eczanemize Avantajları

Dermokozmetiğin Cildimize ve Eczanemize Avantajları

Sürekli Eğitim Merkezimiz tarafından “Dermokozmetiğin Cildimize ve Eczanemize Avantajları” konulu Meslek İçi Eğitim Programı 130 un üzerinde meslektaşımızın katılımı ile 22 Şubat 2014 Cumartesi günü, 4. Kat Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Dr. Siyamek Saleki ve Burak Ölçüm’ ün eğitimci olarak katıldığı programın ilk bölümünde,  Dr. Siyamek Saleki tarafından ‘Dermatoloji ve Cilt Hastalıkları konuları hakkında geniş bilgi verildi.

Ayrıca meslektaşlarımızdan gelen sorular üzerine Dr. Siyamek Saleki, güneş koruyucularının cilt hastalıklarının tedavi sürecindeki önemi, akneli ciltlerin iltihaplı evresinde peeling uygulanması, nemlendirici kremlerde kök hücre teknolojisi kullanılması, ozon tedavisinin cilt üzerindeki etkisi, ileri yaşlarda ellerde oluşan lekelerin tedavisi gibi konulara da değindi.

Dr. Saleki’nin ardından eğitim sponsorumuzun Satış-Pazarlama Koordinatörü Burak ÖLÇÜM tarafından ise cilt tipleri ve cilt sağlığı, cilt bakımı, cilt bakımı için kullanılan kozmetik ürünler, Kozmetik ürünlerin eczanelerde hastalara sunumu video ve slaytlar eşliğinde meslektaşlarımıza detaylı olarak anlatıldı.

Son olarak ise cilt bakımı, pratik makyaj ve makyaj hileleri ile ilgili uygulamalar gönüllü olan meslektaşlarımız üzerinde yapıldı.

Yoğun ilgi gören eğitimin tekrarlanması talebi değerlendirilerek en kısa zamanda yeniden düzenlenmesi sağlanacaktır.